Adfærdskonsultation
 
En typisk konsultation tager mellem 1-2 timer afhængigt af problemet,dog skal der ved trailerlæsningsproblemer og seperationsangst påregnes mere tid eller flere konsultationer.
 
Jeg tilbyder ikke "quick fix" løsninger, da hver hest er forskellig og kræver forskellige tilgange til hvert problem, dette afhænger af hestens problem, hvor dybt det sidder, om det er et traume, eller bare "indlært" samt om den er i stand til at modtage læring og samarbejde, hvor langt vi når på en konsultation er helt på hestens præmisser, derfor forventer jeg også, at ejeren selv efterfølende træner videre med hesten, med de redskaber der bliver givet under konsultationen, baseret på viden om adfærd og forståelse for hestens læringskapacitet, altså en form for "træningsplan" til det videre forløb, da det er hesten og dig der skal have det til at fungere i hverdagen, hvis det ønskes kan træningsplanen fås skriftligt på mail.
 
Jeg har opfølgning på mail eller telefon cirka 14 dage efter konsultationen, hor vi snakker forløbet igennem, samt om der evt. er behov for endnu en konsultation, om der er nogle ting der skal rettes, om i er på rette vej eller tingene er gået helt i stå.
Opfølgningen på mail eller telefon er inkluderet i konsultations prisen.
 
Priser adfærdskonsultation:
 
1250 kr. Incl moms + kørsel 2,50 kr. pr. km.
Kørsel indtil 30 km i radius fra min bopæl er gratis.
 
Betaling kontant, mobilepay eller overførsel
Priserne er gældende fra juni 2023
 
 
 
Sigi Højdal | Sodemarksvej 27, 3230 Græsted  | Tlf.: 40277178 | cazja1977@gmail.com